Maximaliseer productiviteit met geoptimaliseerde workflows

Bespaar tot 80% tijd en geld met geautomatiseerde workflow-oplossingen die 24/7 werken, in tegenstelling tot de beperkingen van een 40-urige werkweek.

Wij zijn gecertificeerde automatisatie experten met jaren ervaring in Zapier en Make (Integromat)

Bedrijven die je voor gingen

Waar kunnen we je mee helpen?

rocket
Kom je steeds tijd tekort?

Wil je de taken die je elke week uren kosten afwerken met weinig rendement? Skill It kan je helpen! Laat de magie gebeuren, zodat jij wat leuks kunt gaan doen. Doe meer met minder en automatiseer je bedrijfsprocessen. Verlaag je administratieve lasten en verhoog je productiviteit met onze hulp. Geniet van meer vrije tijd en doe je bedrijfsprocessen in een mum van tijd met één druk op de knop.

30 uur per week
Verlies je soms het overzicht in je bedrijf?

Wat als je geen tijd meer hoeft te geven aan al die verschillende documenten en spreadsheets? Wat als je al jouw data automatisch kon invullen, zonder al te veel input? Geen zorgen meer over wat je bedrijf presteert, hoeveel projecten actief zijn en de vooruitgang ervan of uitgebreide klantinformatie?

Klinkt goed? Wij maken het mogelijk! Ontdek hoe je al je bedrijfsprocessen eenvoudig automatiseert met onze hulp. Laat de robotjes je bedrijfsprocessen doen en geniet van meer vrije tijd. Doe meer met minder en verhoog je productiviteit door je bedrijfsprocessen te automatiseren. Doe je bedrijfsprocessen met één druk op de knop en ga meer tijd besteden aan wat je leuk vindt.

Glippen er taken door de mazen van het net?

Als je aan het hoofd staat van een team, heb je waarschijnlijk veel taken die gedaan moeten worden. Je hebt wel een idee hoe je je werk moet organiseren, maar er zijn altijd dingen die door de mazen van het net vallen. Je wilt geen tijd verspillen met het zoeken naar informatie of wachten tot je iets hoort van mensen die aan bepaalde dingen zouden moeten werken.

Skill It helpt om alles te automatiseren wat teams nodig hebben, van het aanmaken van projecten en taken tot het toewijzen van die taken en het bijhouden van de voortgang. We zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte is van waar ze op een bepaald moment aan moeten werken.

Heb je last van een overvolle mailbox?

Het beheren van e-mails is voor velen een groot pijnpunt. Wij zijn hier om uw leven gemakkelijker te maken door automatische e-mails te sturen. Het doel om de hoeveelheid werk die u moet doen te verminderen en het proces te versnellen.

Onze tevreden klanten

 • "Wat ik het meest waardevol vond aan Skill It is het aangename persoonlijke contact en de manier hoe het project is opgebouwd en opgevolgd geweest. De begeleide video's maakten communiceren gemakkelijk en efficiënt. Daarnaast was ik heel blij dat horen dat alles op eigen interne systemen konden draaien en wij dus niet plots afhankelijk werden van Skill It."

  Anton De Clercq

  Zaakvoerder Immowi

  Anton De Clercq
 • "De samenwerking met Steven van Skill It verliep van een leien dakje. We hebben wekelijks 10 uur extra tijd gewonnen die we nu productiever kunnen besteden. Een echte aanrader voor ieder bedrijf met ambities."

  Wouter Dorissen

  Zaakvoerder Marketingbureau Yungo

  Wouter Dorissen
 • "Skill It weet op unieke wijze workflows binnen je organisatie te automatiseren. Dit zorgt niet alleen voor meer rendement maar ook nog eens voor meer plezier!"

  Roy Vergauwen

  Zaakvoerder van RVM Groep

  Roy Vergauwen

Succesverhalen

Hoe we Yungo 10 uur per week bespaarden

Hoe Boonstra Vastgoed het meest innovatieve immo kantoor werd

Hoe Ginger Jack overzicht kreeg door hun salesfunnel te automatiseren

Onze expertises

Analyse

Weet u niet zeker of automatisering geschikt is voor uw bedrijf? Wij zijn er om u te helpen. Na een bespreking van wat kan worden geautomatiseerd, bezorgen wij u een document op maat met uitvoerbare ideeën over hoe u uw bedrijf kunt automatiseren. 

Wat kan je verwachten?

Keuze van apps

Workflow in kaart brengen

Automatisatie mogelijkheden

Actieplan

Automatisatie van je bedrijf

Skill It biedt oplossingen op maat om uw bedrijf te helpen automatiseren van de workflows, zodat u zich kunt richten op wat belangrijk is: het leveren van verbazingwekkende klantervaringen en het verbeteren van de productiviteit van uw werknemers. 

Waar kunnen we mee helpen?

Onboarding

Project management

Communicatie

Facturatie

Dataverzameling

En zoveel meer, vraag maar...

FAQ

Wat kost het?

Onze prijzen zijn flexibel, afhankelijk van wat voor jou prioriteit is. We kunnen gerust in verschillende fases werken waardoor het belangrijkste eerst wordt verwezenlijkt. 

Hoe gaan jullie te werk?

We beginnen met het identificeren van uw bedrijfsbehoeften en doelstellingen. Vervolgens bekijken we welke hulpmiddelen, software en technologieën het best bij uw bedrijf passen. Daarna zullen we een strategie uitwerken die de beste oplossingen biedt voor uw automatiseringsbehoeften. We zullen ook Zapier of Make gebruiken om het proces te stroomlijnen en te versnellen. Ten slotte zullen we uw bedrijf helpen bij het implementeren van de aangepaste oplossingen.

In welke branches zijn jullie actief?

Wij hebben samengewerkt met bedrijven vanuit verschillende sectoren:

 • Vastgoed makelaars
 • (Online) Marketingbureau's
 • Verhuur
 • Groothandelaars
 • Kleine zelfstandige
 • Transportbedrijven
 • HR bureau's
 • ...
skillit logo

Watertorenstraat 57
3950 Bocholt
info@skillit.be
BE0541.783.602